Lesungen

Met gezonde voeten op weg naar een gezonder leven

Een interactieve workshop over voeten en het voorkomen van voetklachten

Op 4 maart 2020 neemt Anja van ’t Hul, (register)podoloog bij Podototaal je mee in de wereld van de podologie wat “voetkunde” betekent. Zij wil haar kennis gebruiken om je inzicht te geven in de ins en outs van goede schoenen.  Verder wordt een deel van de avond besteed aan voetentraining. Voetentraining wordt ingezet bij voetklachten en het voorkomen van voetklachten.

Anja nodigt je graag uit  om mee te doen aan de workshop om er achter te komen dat werken aan gezonde voeten de weg opent naar beter bewegen en een gezonder leven.

Wanneer:       woensdag 4 maart 2020

Waar:              It Bûterhûs, van Swinderenstraat 8 in Balk

Aanvang:        om 19:30 uur inloop vanaf 19:15 uur

Kosten:           € 10,00 per persoon, dit is inclusief koffie/thee, voetoefeningen en een triggerpointbal

Aanmelden voor de workshop kan bij It Bûterhûs. Dit kan via de mail info@buterhus.nl, telefoon 06 – 128 65 018 of bij de balie.

Wil je meer info over de workshop neem dan contact op met Anja, mail anja@podototaal.nl, telefoon 06 – 122 66 849.

 

Chronisch ziek? Voeding als Medicijn!

Kan voeding helpen bij ziekte? Dat is een vraag die we vaak horen.

Met 20 jaar ervaring zal Orthomoleculair klinisch PNI-therapeut Ron Grit kunnen beamen dat voeding sterk vertegenwoordigd is in het genezingsproces bij veel ziekten. Op deze avond zal hij u niet alleen laten zien wat voeding allemaal kan betekenen in het genezingsproces maar ook een aantal ziekten bespreken met de mogelijkheden van voeding en herstel. Daarnaast zal iemand haar eigen verhaal met u delen en wat het met haar deed toen ze anders ging eten en leven.

DEZE LEZING IS GEANNULEERD

Kosten:        €7,50 incl. koffie/thee

‘Weet wat je eet! Vulling of Voeding?’

Op 13 februari 2020 zal Ron Grit, Orthomoleculair klinisch Psycho Neuro Immunoloog, je mee-nemen op reis door je lichaam waarin hij je verteld en uitlegt hoe voedsel werkt, wat je nodig hebt en wanneer je iets mist in je voedingspatroon.

Verder zal Ron je vertellen hoe ziekten ontstaan door tekorten en verkeerd voedsel en hoe je preventief met voedsel je gezondheid kunt bevorderen en behouden.

DEZE LEZING IS GEANNULEERD

E: info@buterhus.nl            M: 06-12865018

——————————————————————————————————————–